Huiswerkbegeleiding en Bijles
Schuttersweg 73, Apeldoorn
Examenbegeleiding

Examentraining 2018

 

De examentijd staat weer voor de deur. Een drukke periode die voor veel leerlingen de nodige stress met zich mee brengt. Learn2Study bereidt leerlingen op persoonlijke, kleinschalige, intensieve manier voor op het eindexamen.

Learn2Study biedt eindexamenleerlingen verschillende vormen van begeleiding bij de voorbereiding van het examen. Toegespitst op de individuele behoefte van de leerling.

Learn2Study biedt de volgende begeleidingsvormen:

  • Klassikale training Wiskunde A&B, natuurkunde, scheikunde, economie en M&O
  • Individuele vakspecifieke herexamentraining

 

 Klassikale training 

Voor de vakken Wiskunde A&B, natuurkunde, scheikunde, economie en M&O op HAVO/VWO-niveau biedt Learn2Study een 1-daagse klassikale training aan in de tulp-vakantie. In één dag zal een ervaren vakdocent de belangrijkste theorie van het vak op een rijtje zetten en de nodige "tips & trics" geven. Naast de uitleg zal er uitgebreid geoefend worden met de besproken theorie aan de hand van oude examenvragen. Het doel van de training is om leerlingen bekend te maken met de vraagstelling op het examen en het leren herkennen welke oplossingsstrategie daarbij hoort. 

Deze training is geheel verzorgd en duurt van 8:30 tot 19:00. Learn2Study zorgt voor oefenmateriaal en eten.

Tarieven:

€ 150 per trainingsdag

€ 15 korting voor elke volgende training en voor leerllingen die op het moment van de training ook huiswerkbegeleiding volgen bij Learn2Study.

De trainingen vinden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen plaats op de volgende data:

Bij onvoldoende inschrijvingen wordt een training op individuele basis aangeboden. In een setting van maximaal 4 leerlingen per docent zal er afwisselend één-op-één met de leerling de belangrijkste theorie besproken worden, om aansluitend relevante examenopgaven te oefenen. De kosten hiervoor zijn € 220 per dag. Uiterlijk 2 weken voor de training wordt hier uitsluitsel over gegeven. Op 27 april, 5, 12 en 13 mei kan ook ingeschreven worden op een individuele training. Dit is mogelijk voor alle genoemde vakken.

 

Datum

Vak

Zaterdag 21 april

HAVO Wiskunde A

Zondag 22 april

VWO Economie

Vrijdag 27 april

Individuele trainingen

Zaterdag 28 april

HAVO Economie

Zondag 29 April

VWO Wiskunde A

Maandag 30 april

VWO Wiskunde B

Donderdag 3 mei

VWO Scheikunde

Zaterdag 5 mei

Individuele trainingen

Zondag 6 mei

VWO Natuurkunde

Zaterdag 12 mei

Individuele trainingen

Zondag 13 mei

Individuele trainingen

Zaterdag 19 mei

HAVO M&O

Zondag 20 mei

VWO M&O